La Penya Jove suma tres punts més amb gols de Contreras i Raúl Mesa (2)

L'Atlètic Vilanova i el Sitges B empaten i el Ribes guanya

Raúl Mesa celebra un dels dos gols que va marcar ahir // @Gallofacker

La Penya Jove va fer un pas més cap a l’ascens ahir amb un triomf per 3-0 contra el FC Les Cabanyes.

Carlos Contreras va inaugurar el marcador amb el seu 31è gol en la Lliga al minut 37.

En la recta final del matx va aparèixer Raúl Mesa per sentenciar amb dues dianes en els minuts 76 i 85.

L’equip de les Roquetes té ara set punts d’avantatge sobre l’Atlètic Vilanova, que dissabte va empatar a dos al camp de la Múnia.

Adrián
va avançar dues vegades al conjunt penedesenc, però en tots dos casos va replicar Sergio Ximénez per segellar l’empat final.

Els de la capital del Garraf van patir dues expulsions, la primera al minut 69, ja amb 2-2 al marcador.

El Sitges B, tercer, també va empatar ahir (1-1) al camp del Base Espirall-Les Clotes. Guillem Gràcia va avançar els d’Aiguadolç al minut 72, però els locals van empatar sis minuts més tard.

El Ribes, cinquè, va remuntar dissabte un gol inicial matiner de la Granada al Bosc de Plaça per guanyar. Nordi va empatar al minut vuit i Rubén Peña va marcar el 2-1 definitiu al minut 88.