Segueix-nos

Solidaritat

La Policia Local de Vilanova, amb el repte per investigar una malaltia rara entre els infants

Quatre agents participen en els relleus d’un recorregut de 7000 km

El relleu a la prefactura de la Policia Local de Vilanova // PLVNG

La Policia Local de Vilanova va participar ahir a la nit en els relleus de la Volta a Espanya de running sense parar per promoure i fomentar la investigació de la síndrome d’inversió duplicació del cromosoma 15Q per infants.

L’inici del recorregut va ser dissabte passat, 4 de març, i està previst que finalitzi el pròxim dia 2 d’abril, amb uns 600 corredors i corredores participants de diferents forces de seguretat de l’Estat. En total es faran 7000 km.

Georgina Álvaro, Antonio Tienda, Uri Ferrando i Juan Navarro van ser els rellevistes de la prefectura de la Policia Local de Vilanova per seguir el recorregut del repte amb 36 quilòmetres fins a Castelldefels. Albert Ramiro els va acompanyar en bicicleta.

La filla d’un policia de la comissaria de la capital del Garraf pateix la malaltia i els seus companys i companyes s’han bolcat amb la iniciativa.

El tret comú en tots els infants que pateixen la síndrome d’inversió duplicació del cromosoma 15Q són un retard psicomotor, la discapacitat intel·lectual i el trastorn de l’espectre autista.

PUBLICITAT

Més a Solidaritat