Search
Close this search box.
,

La Policia Local de Vilanova, amb el repte per investigar una malaltia rara entre els infants

Quatre agents participen en els relleus d'un recorregut de 7000 km

El relleu a la prefactura de la Policia Local de Vilanova // PLVNG

La Policia Local de Vilanova va participar ahir a la nit en els relleus de la Volta a Espanya de running sense parar per promoure i fomentar la investigació de la síndrome d’inversió duplicació del cromosoma 15Q per infants.

L’inici del recorregut va ser dissabte passat, 4 de març, i està previst que finalitzi el pròxim dia 2 d’abril, amb uns 600 corredors i corredores participants de diferents forces de seguretat de l’Estat. En total es faran 7000 km.

Georgina Álvaro, Antonio Tienda, Uri Ferrando i Juan Navarro van ser els rellevistes de la prefectura de la Policia Local de Vilanova per seguir el recorregut del repte amb 36 quilòmetres fins a Castelldefels. Albert Ramiro els va acompanyar en bicicleta.

La filla d’un policia de la comissaria de la capital del Garraf pateix la malaltia i els seus companys i companyes s’han bolcat amb la iniciativa.

El tret comú en tots els infants que pateixen la síndrome d’inversió duplicació del cromosoma 15Q són un retard psicomotor, la discapacitat intel·lectual i el trastorn de l’espectre autista.

Comparteix la notícia