Search
Close this search box.
,

La representació del CT Vilanova brilla al David Lloyd Turó

Manolo Arroyo, campió +60 davant Joan Alfons Chércoles

Joan Alfons Chércoles i Manolo Arroyo abans de la final // CTV

La sisena prova de Barcelona de la Copa Catalunya sènior, disputada a les instal·lacions del David Lloyd Club Turó de la capital catalana, va oferir una gran actuació dels representants del Club Tennis Vilanova. El torneig es va disputar durant tota la setmana passada i va finalitzar ahir.

D’entre la delegació local va destacar el bon paper de Manolo Arroyo i de Joan Alfons Chércoles, que van disputar la final de la categoria de +60. El triomf va ser per a Arroyo per 6/2 i 6/0.


Sebastián Hidalgo, al centre, amb la copa de campió de +70 // CTV

També va apuntar-se el títol Sebastián Hidalgo, incorporat recentment al Club Tennis Vilanova i campió de la categoria de +70. Marc Porras, encara amb llicència amb l’entitat vilanovina, va ser subcampió del quadre de +45. El seu botxí en la final va ser Guillem Vizcaíno (6/2 i 6/0).

Per la seva banda, la vilanovina Susanna Amela va guanyar (6/0 i 6/2) l’únic partit de la categoria +30 davant Gabriela Korolczuk. La jugadora de la capital del Garraf es va prendre la revenja de la derrota contra la mateixa rival que havia patit fa uns dies en el Memorial Ferrer Pi.

Comparteix la notícia