Aitana Bonmatí, bigolejadora en l’estrena del Barça a la Lliga

La ribetana Aitana Bonmatí va començar la Lliga a la Primera Divisió Iberdrola, la màxima categoria del futbol femení espanyol, molt inspirada.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

La ribetana Aitana Bonmatí va començar la Lliga a la Primera Divisió Iberdrola, la màxima categoria del futbol femení espanyol, molt inspirada. Seus van ser dos dels nou gols (9-1) que el Barça va endossar dissabte al Tacón, en la primera jornada. Aitana va fregar el hat-trick, ja que va enviar una pilota al pal en una de les moltes oportunitats que va generar l’equip blaugrana, un dels favorits al títol. En el primer gol la ribetana va encarar la portera visitant i la va superar amb un xut ras. En el segon, va tornar a aparèixer pel centre de l’atac i va tenir sang freda per asseure la seva marcadora i la portera abans de marcar a plaer des de la frontal de l’àrea gran. Golàs. El Tacón és l’equip escollit pel Madrid per desembarcar a la Lliga a partir de la temporada que ve.

Aitana Bonmatí: “Millor estrena, impossible. Victòria per començar la Lliga Iberdrola i davant la nostra gent. Gràcies afició pel suport rebut”

El Barça va dominar el matx de principi a fi. Alèxia Putellas va obrir la llauna amb un gol matiner al minut 8. Aitana, Oshoala i Caldentey, abans del descans, van ampliar la renda fins al 4-0 abans del descans. A la represa, les madrilenyes van retallar distàncies amb un gol de Martínez al minut 54. Aitana va fer el seu segon gol per al 5-1 global quan faltava mitja hora per al final. Les blaugranes van completar la golejada amb gols de Hansen i un hat-trick d’Hermoso en només 20 minuts.

El partit va ser especial per a Aitana i les seves companyes perquè va ser el primer que van disputar a l’Estadi Johan Cruyff, la nova casa del Barça femení.