Search
Close this search box.
,

La ribetana Gisela Carrión, fitxatge de la firma americana Brooks

Entra en l'equip d'elit de trail running de la marca

Gisela Carrión ja llueix la roba de la marca Brooks // BROOKS

La ribetana Gisela Carrión és un dels fitxatges de la firma americana Brooks per al seu equip d’elit de trail running. L’anunci oficial el va fer ahir al migdia la mateixa marca a través de les xarxes socials.

Nous colors i una gran família que ha apostat i ha confiat en mi. Espero estar a l’altura i poder aportar el màxim. A treballar de valent, va escriure Gisela Carrión al seu perfil d’Instagram per fer-se ressò de la nova marca que lluirà en les carreres que l’esperen.

L’atleta de Sant Pere de Ribes havia quedat desvinculada de La Sportiva. Ara forma part del grup de Brooks Trail Runners, juntament amb quatre nous integrants més: Jordi Gamito, Miquel Corbera, Mireia Pons i Ainara Uribarri.


L’equip de Trail Running de Brooks // BROOKS

Gisela Carrión està engrescada amb aquesta nova etapa després de dos anys difícils, marcats per la pandèmia i per les lesions.

“La marca Brooks ha apostat fort pel trail. Al costat d’altres atletes completem un equip de 13 membres. Cadascú té els seus propis objectius, però poder formar-ne part i poder-nos ajudar els uns als altres, em motiva”, afirma.

La ribetana enfoca el nou any pensant tant en el trail com en les curses en asfalt. Encara s’ha de marcar els objectius concrets, però posa èmfasi en sentir-se “ràpida i competitiva en les dues disciplines i, sobretot, gaudir al màxim de cada experiència.”

Gisela Carrión va reaparèixer diumenge després de deixar enrere una ruptura de fibres a la fàscia plantar. Va ser al Campionat Catalunya de Cros, a Santa Cristina d’Aro, i va quedar en la vuitena posició de la categoria absoluta femenina.

Comparteix la notícia