Segueix-nos

Curses de Muntanya

La ribetana Gisela Carrión, segona per equips al Campionat d’Espanya

Competia amb l’Esportiu Penedès i va ser 5a individual

Gisela Carrión, al centre, amb les companyes d'equip // INSTAGRAM GISELA CARRIÓN

La ribetana Gisela Carrión va pujar al segon calaix del podi de la competició per equips del Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya amb el Club Esportiu Penedès.

La prova es va disputar diumenge a Lloret de Mar en un traçat de 16 quilòmetres. Carrión va fer el millor temps de les atletes del conjunt penedesenc sent cinquena individual després de completar el recorregut en una hora, 19 minuts i 32 segons.

Maria Carner, tretzena, i Mònica Vives, catorzena, van sumar els seus registres (1:23:55 i 1:24:06, respectivament) al de Carrión per atorgar la segona plaça estatal al Club Esportiu Penedès.

D’aquesta manera, Carrión continua recuperant el seu millor tot sense pressa, però sense pausa després de deixar enrere una llarga lesió.

L’atleta ho descrivia així al seu perfil d’Instagram: ‘Conscient d’on venim i del camí a seguir. Dins un món on tot ho volem per ahir, he après a no tenir pressa, a gaudir de cada oportunitat i a valorar totes aquelles persones que m’acompanyen en cadascun dels meus somriures’.

PUBLICITAT

Més a Curses de Muntanya