Search
Close this search box.

La Setmana de l’Esport torna a Sitges per donar a conèixer les entitats i clubs de la vila

La cita, del 20 al 26 de maig amb una quarantena d’activitats

Les activitats seran múltiples en molts escenaris // AJUNTAMENT SITGES

La segona edició de la Setmana de l’Esport torna a Sitges del 20 al 26 de maig. L’objectiu és donar a conèixer els clubs i les entitats esportives de la vila i a la vegada facilitar a la ciutadania tota la informació per a la pràctica esportiva.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha coordinat una quarantena d’activitats per mostrar l’ampli ventall de possibilitats que s’ofereix a Sitges en el món de l’esport.

Entre les activitats que es podran dur a terme hi haurà jornades de portes obertes dels clubs i centres esportius, activitats fisicoesportives al carrer, tornejos, partits i competicions, regates, exhibicions, demostracions, xerrades, tallers i sortides de contingut fisicoesportiu a l’aire lliure per promoure la pràctica esportiva en espais oberts urbans i naturals.

Amb la Setmana de l’Esport es busca treure l’activitat esportiva a l’exterior de les instal·lacions, visibilitzar les activitats que es desenvolupen als clubs i centres esportius i obrir les instal·lacions a tota la ciutadania, amb demostracions o sessions de prova.

Totes les activitats de la Setmana de l’Esport es poden trobar al web municipal: sitges.cat/esports.

Comparteix la notícia