Segueix-nos

Curses de Muntanya

La Sitges Rock Trail torna amb la sisena edició i gairebé 500 participants

La prova transcorre per camins i senders del Massís del Garraf

La Sitges Rock Trail torna aquest dissabte // AJUNTAMENT DE SITGES

La Sitges Rock Trail torna aquest dissabte. Ho fa a partir de les nou del matí amb dos recorreguts molt atractius pels entorns de la vila, al parc del Garraf.

Hi participaran un total de 466 atletes, un 27% dels quals seran dones, repartits en un circuit de 12,5 km (250 esportistes) i un altre de 27 km (amb 216 inscrits). Tots dos trajectes surten i arriben al Parc del Rocar i s’endinsen per camins i senders del Massís del Garraf.

La prova arriba a la sisena edició, després que la pandèmia obligués a suspendre-la fa dos anys. El Centre Excursionista de Sitges ha tornat a organitzar-la, un cop les circumstàncies sanitàries ho han permès, per tornar a posar en valor l’entorn de Sitges cap a l’espai natural del Garraf.

El recorregut curt, anomenat ‘Sitges Speed Trail’, té un desnivell positiu acumulat de 450 metres, mentre que el llarg, la ‘Sitges Rock Trail’, compta amb més de 1.000 metres acumulats positius.

Un centenar de voluntaris de diverses entitats i particulars, i diverses empreses i establiments de Sitges col·laboren amb l’esdeveniment, que també té el suport de l’Ajuntament de Sitges i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

La cursa tindrà presència a les xarxes socials, a Instagram i Twitter, amb el hashtag #sitgesrocktrail22.

PUBLICITAT

Més a Curses de Muntanya