Segueix-nos

Golf

La sueca Maja Stark guanya l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya

La prova es disputa al Club de Golf Terramar de Sitges

Maja Stark es va endur el títol al Golf Terramar // WWW.SITGES.CAT

La sueca Maja Stark, de 22 anys, es va proclamar ahir campiona de l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, disputat al Club de Golf Terramar de Sitges. El torneig havia començat divendres i va reunir algunes de les millors especialistes del món.

Stark va recuperar set cops en una última jornada marcada pel vent de garbí. La sueca va lliurar una targeta de 65 cops (-7) i va sumar-ne un total de 208, 8 sota el par del camp. Va superar per dos cops la segona classificada, l’eslovena Pia Babnik, de 17 anys, que va acabar amb 210 (-6).

Per a Stark va ser la segona victòria en només quatre tornejos que ha jugat com a professional.


La millor jugadora espanyola en la classificació final va ser María Hernández, que va acabar en el tercer lloc amb una targeta de -4, empatada amb la finesa Krista Bakker i l’escocesa Kylie Henry.

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, va participar de la cerimònia de lliurament de premis i va posar rellevància en l’aposta de la vila per l’esport femení.

“És una realitat sòlida i que volem que vagi a més. Per això, l’Ajuntament es troba totalment implicat amb esdeveniments com aquest campionat, que posiciona Sitges internacionalment tant com a destinació turística com esportiva”, va dir.

PUBLICITAT

Més a Golf