Search
Close this search box.

La temporada 2020/2021 en el futbol català arrencarà els dies 3 i 4 d’octubre

Les dates estan subjectes a canvis segons l'evolució de la pandèmia

El Vilanova començarà la Lliga el cap de setmana de 3 i 4 d'octubre // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

Ja hi ha dates per a l’inici de les competicions de la temporada 2020/2021 de la Federació Catalana de Futbol, si la pandèmia ho permet. El cap de setmana del 3 i 4 d’octubre és l’escollit perquè torni a rodar la pilota amb el començament dels campionats masculins de Primera Catalana, Segona Catalana i Tercera Catalana i amb les lligues de Preferent i de Primera de futbol amateur femení. El Vilanova, el Sitges, el Cubelles, l’Olivella, el Ribes, la Penya Jove i l’Atlètic Vilanova ja s’ho poden anotar en les respectives agendes.

Els grups de la Quarta Catalana, així com els de Divisió d’Honor i Preferent masculina i femenina en futbol base seran els següents a arrencar, els dies 10 i 11 d’octubre.

També en futbol base, tota la Primera Divisió, tant masculina com femenina, ho farà els 17 i 18 d’octubre. La resta de categories del futbol amateur femení i formatives començaran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.

En futbol sala, la Divisió d’Honor i la Primera Catalana masculina i femenina s’encetaran el 3 d’octubre, així com totes les categories màximes de Divisió d’Honor, en la base. Al seu torn, la Segona Catalana masculina i femenina, i la Tercera Catalana ho faran el 17 d’octubre, dia en què també viuran la primera jornada de lliga la resta de categories del futbol sala base.

En tots els casos, hi haurà com a dates de descans el Nadal, sense competició els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener, i també la Setmana Santa, amb aturada el 4 d’abril.

S’habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima, el 6 de desembre, i també per Carnaval, el 14 de febrer, amb motiu de la situació extraordinària produïda per la crisi sanitària de la Covid-19, que obliga a confeccionar uns calendaris més compactes.

Aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions, en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.

Comparteix la notícia