Search
Close this search box.

“La tornada de Gerard Vergés serà el millor fitxatge que ens pot arribar”

Entrevista a Pol Ferrer, porter del Patí Vilanova

Pol Ferrer s'estira per evitar el gol en el Patí Vilanova-Sant Just del 5 de febrer // @HOCKEY_GRAFIAS

El porter Pol Ferrer és un dels puntals del Patí Vilanova. Les seves aturades han estat fonamentals des que va arribar al club l’estiu de 2018. Els verds tornen a la competició dissabte que ve (20.30 h) a la pista del Sant Cugat després de dos caps de setmana de descans. L’equip, segon per la cua a quatre punts de la permanència, necessita redreçar el rumb per continuar un any més a l’OK Lliga Plata. Pol Ferrer transmet optimisme en una conversa telefònica.


–Us ha anat bé l’aturada?

–Crec que ens ha vingut molt bé per acabar d’aprofundir en el sistema de joc del nou míster. I, mentalment, no haver de jugar el cap de setmana també ens ha ajudat a abstreure’ns de la competició i refrescar el cap per al que queda de Lliga.

–S’ha de millorar en defensa. L’equip fa gols, però també en rep massa.

–Sí, és un problema que arrosseguem des del principi de temporada. Els errors que tenim en defensa ens penalitzen molt. Ho hem de corregir i el míster hi ha posat èmfasi. Si ens fan un gol, que sigui imparable. A partir d’aquí, és bàsic treballar en bloc i anar tots a l’una.

–Com vius aquesta feblesa defensiva des de la porteria?

–És complicat. Com a porter, quan reps un gol, rumies en allò que podies haver fet per evitar-lo, però ràpidament t’ho has de treure del cap i pensar en la següent jugada.

–En què es diferencia Jordi Costa de Medrano?

–Costa té una filosofia de joc més ofensiva, amb més llibertat en els moviments d’atac.


–Vau entendre la dimissió de Medrano?

–Sí, era un moment complicat. Ho podíem percebre. Tot i fer bons partits, els resultats queien de l’altre costat i la bola es feia més gran cada jornada que passava. Anímicament, era difícil girar la truita.

–Fa la sensació que l’equip arrossega la llosa d’aquells primers partits en què vau merèixer molt més dels resultats obtinguts?

–Cert, per això crec que ens ha anat bé l’aturada. Van ser punts que mereixíem i que no aconseguíem. La Lliga és molt dura, però en la situació en què estem només podem pensar a guanyar partits.

–No hi ha manera. Passen els anys i el destí del Patí Vilanova és patir.

–Sí, tret de la meva primera temporada, la resta hem lluitat per salvar-nos, però per sort les hem tirat endavant. Espero que aquest any també ho assolim.

–Sense Masoni heu perdut un efectiu i fa l’efecte que no arribarà cap reforç. En teniu prou per obtenir la salvació?

–Crec que tenim un bon grup i els que estiguem ho donarem tot. Hem demostrat que podem competir contra qualsevol. A més, si res es torça, aviat recuperarem Gerard Vergés. Ja s’entrena amb nosaltres. La seva tornara serà el millor fitxatge que ens pot arribar. Ens aporta el punt de calma que ens falta a vegades.

Comparteix la notícia