Search
Close this search box.
,

La Travessia d’hivern del Club Natació Sitges, aquest dissabte amb tres distàncies

La prova transcorrerà per les aigües del Port de Sitges-Aiguadolç

La Travessia d'hivern del Club Natació Sitges torna dissabte // CN SITGES

La Travessia d’hivern del Club Natació Sitges torna aquest dissabte, 7 de gener, a partir de dos quarts d’11 del matí. La prova té el suport del Port de Sitges-Aiguadolç i de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la vila.

Les inscripcions es fan, de forma presencial, a la recepció del Club Natació Sitges (Passeig d’Isaac Albéniz, 6) fins a les 13 hores d’aquest dijous.

També s’accepten inscripcions per correu electrònic a l’adreça recepcion@cnsitges.com. Es pot obtenir més informació al telèfon 93.894.01.16.

El mateix dia de la prova, entre les 9.45 i les 10.15 h, també es faran inscripcions al mateix Port de Sitges, davant de Capitania marítima.


La prova transcorrerà per les aigües del Port de Sitges-Aiguadolç i caldrà arribar al port a les 9.45 h per fer el control d’inscripcions.

Hi haurà tres distàncies. La petita, de 25 metres, està pensada per a infants nascuts el 2012, 2013 i 2014. La distància mitjana tindrà 70 metres i la nedaran els nascuts el 2009, 2010 i 2011. Les persones nascudes el 2008 i anys anteriors recorreran 230 metres.

Tothom que participi en aquesta edició de la Travessia d’hivern tindrà a la seva disposició una beguda calenta en finalitzar el recorregut i rebrà un premi commemoratiu de la seva participació.

Es podrà nedar amb banyadors de natació (acceptats per la Federació Catalana de Natació) o vestit de triatló. Està prohibit el vestit de neoprè, guants o qualsevol ajuda externa.

Comparteix la notícia