Segueix-nos

Instal·lacions

La Unió Ciclista Vilanova demana millores en el Circuit de Ciclisme

Ho fa presentant una proposta als pressupostos participatius

La Unió Ciclista vol millores en el Circuit de Ciclisme // TWITTER AJT. VILANOVA

La Unió Ciclista Vilanova ha presentat una proposta de millores en el Circuit de Ciclisme de la ciutat en el marc dels pressupostos participatius VNG 2021.

A través d’aquesta iniciativa la ciutadania pot proposar i decidir com invertir fins a 300.000 euros del pressupost municipal d’inversions de l’any.

La proposta de la Unió Ciclista Vilanova està orientada a dignificar les instal·lacions del circuit on s’entrena, una pista asfaltada i tancada de 515 metres lineals que està situada a l’avinguda dels Països Catalans. Es va inaugurar l’octubre de 2018.


Per millorar les instal·lacions, el club és partidari d’habilitar un espai adequat per a vestidors, sala de reunions i un magatzem.

En la proposta, la Unió Ciclista Vilanova també exposa que cal adequar l’accés al circuit i pavimentar correctament tot l’espai que transcorre des de la rambla dels Països Catalans, en què es troba l’accés al Circuit, fins a la mateixa pista asfaltada.

La Unió Ciclista demana el vot per a la seva proposta, la número 23, en l’àmbit de Ciutat Viva dels pressupostos participatius. Hi ha 27 projectes finalistes que es podran votar del 2 al 15 de novembre.

PUBLICITAT

Més a Instal·lacions