Segueix-nos

Tenis

La vilanovina Indira Delgado es proclama campiona de Catalunya Aleví

La jugadora del CT Vilanova s’apunta el títol sense cedir cap set

Indira Delgado, amb la copa conquerida // CTV

La vilanovina Indira Delgado és la nova campiona de Catalunya de tenis de la categoria aleví femení A.

La jugadora del Club Tennis Vilanova va apuntar-se el títol dissabte a Cornellà amb un triomf per 6/3 i 7/5 sobre Maria Pardo, del Club Tennis Lleida, en la gran final.

Tot i els nervis inicials, Indira va dominar el primer set i se’l va endur amb solvència. Però Maria Pardo, cap de sèrie número 2 del torneig, no es va donar per vençuda i va reaccionar en la segona mànega. Indira va haver d’aixecar un 4/5 advers per apuntar-se la victòria amb el 7/5 definitiu en el segon set.


Va ser la culminació a un torneig brillant de la vilanovina. Indira era la quarta favorita al títol i es va endur la copa de campiona de Catalunya amb total mereixement després de batre les caps de sèrie número 1 i 2 en les ‘semis’ i la final.

La jugadora del Club Tennis Vilanova, que té 11 anys i va començar a jugar amb sis, no va cedir cap set en tot el torneig.

Alèxia Garrido, campiona a l'Acadèmia Sánchez-Casal
Alèxia Garrido, també del Club Tennis Vilanova, va emportar-se el títol d’Infantil Femení A en la prova del Circuit Juvenil d’Oberts Head de la Federació Catalana, que va finalitzar diumenge a l’Acadèmia Sánchez-Casal. Alèxia, en un partit molt equilibrat, va guanyar en la final Jazmin Markovits, del Tennis Barcino, en tres sets: 3/6, 6/4 i 10/6.
PUBLICITAT

Més a Tenis