,

La vilanovina Indira Delgado es proclama campiona de Catalunya sub-13

La jugadora del CT Vilanova remunta un set en contra en la final

Indira Delgado, quarta començant per l'esquerre, amb el trofeu de campiona // FEDERACIÓ CATALANA TENIS

La vilanovina Indira Delgado va proclamar-se, dissabte, campiona de Catalunya sub-13. El torneig autonòmic de la categoria es va disputar al Club Tennis Barà.

En la gran final, Indira Delgado, primera cap de sèrie del torneig, es va desfer de Sofi Plamenova, que no estava entre les favorites, en tres sets.

La jugadora del Club Tennis Vilanova va perdre el primer parcial per 5/7, però va saber reaccionar i va guanyar els dos següents per un doble 6/3.

En el camí fins a la final, Indira Delgado no havia cedit cap set. La vilanovina va cloure una gran setmana sobre les pistes de superfície dura del Tennis Barà.