Search
Close this search box.

La vilanovina Pati Miret, amb la selecció catalana per al partit ‘Nadal sobre Rodes’

La cita, benèfica, el 2 de gener al pavelló poliesportiu de Vilafranca

Pati Miret, amb la bola, el curs passat en el partit contra el Vilanova a Casernes // @HOCKEY_GRAFIAS

La vilanovina Pati Miret, jugadora de l’Igualada, forma part de la convocatòria de la selecció catalana femenina per al partit ‘Nadal sobre Rodes’, que es disputarà el 2 de gener (16.15 h) al pavelló poliesportiu de Vilafranca del Penedès.

El combinat català s’enfrontarà a una selecció mundial en un matx solidari que està organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Hockeymania i l’Esportiu de Catalunya.

L’objectiu és recaptar fons en benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

Pati Miret està acompanyada en la llista de convocades per Laura Vicente, Aina Florenza, Berta Busquets i Carla Fontdeglòria (HC Palau), Mariona Surós i Gemma Solé (Cerdanyola), Berta Tarrida (Voltregà) i Joana Comas i Elisabet Gurri (Manlleu).

Els seleccionadors són Jordi Camps i Josep Ma Barberà. En el combinat mundial destaca l’exjugadora del Vilanova Daiana Silva, ara al Cerdanyola.

El mateix 2 de gener, a les 18.15 h, es completarà la jornada amb el partit de la selecció catalana masculina també contra un combinat mundial.

Hi seran jugadors com l’exvilanovista Raul Marín, golejador del Reus, i altres figures de la Parlem OK Lliga com Pau Bargalló, Sergi Panadero o Jordi Bargalló. En la selecció mundial destaquen Joao Rodríguez i Matías Pascual, entre d’altres.

Comparteix la notícia