Search
Close this search box.

L’accés per veure el Patí Vilanova-Las Rozas a Les Casernes, regulat

Caldrà presentar un document i es prioritza l'entrada del soci

El públic podrà tornar dissabte a Les Casernes per veure el primer equip masculí del Patí // G.M.CH.

El Patí Vilanova es prepara per rebre públic per primer cop aquesta temporada en un partit del primer equip masculí. Serà en el decisiu duel de dissabte contra el Patín Las Rozas. El matx començarà a les set de la tarda. L’accés serà regulat amb un aforament limitat per a 200 persones.

Els socis i sòcies que vulguin presenciar el matx hauran d’omplir degudament una sol·licitud d’accés de l’Ajuntament fins demà divendres a les 18.00 h. En finalitzar aquest registre, hauran d’imprimir una còpia del justificant o guardar-lo en PDF al mòbil per presentar-lo a l’entrada del pavelló.

La sol·licitud d’accés és una mena de full d’autoresponsabilitat a través del qual cada persona declara que en els últims 15 dies no ha presentat cap símptoma compatible amb la Covid-19, ni ha estat positiu ni ha conviscut ni ha estat contacte estret de cap persona positiva. També admet haver llegit els protocols de prevenció, higiene i seguretat i accepta les pautes a seguir.

El club obre una venda anticipada d’entrades per a les persones que no siguin sòcies demà divendres, de 18.00 a 20.00 h, a la secretaria del pavelló. El preu és de cinc euros. Un cop comprada l’entrada també hauran de fer el registre.

Si alguna persona o soci s’apropa a última hora al pavelló i encara no s’ha superat l’aforament permès, podrà comprar una entrada o accedir al pavelló descarregant-se i omplint prèviament el formulari de l’Ajuntament.

A totes les persones se’ls prendrà la temperatura a l’entrada del recinte i també hauran de presentar el DNI.

El Patí Vilanova necessita la victòria per alimentar les opcions de permanència a l’OK Lliga Plata.

 

Comparteix la notícia