Search
Close this search box.
, ,

L’AFS Vila de Sitges i l’Andamial, colíders a Honor amb sis punts de sis possibles

L'Arzua Estilistes i el Finestec encapçalen la taula a Preferent

L'Enxaneta va sumar la primera victòria // ARXIU

L’AFS Vila de Sitges i l’Andamial són els dos únics equips que després de les dues primeres jornades han pogut sumar els sis punts a la Divisió d’Honor de la Lliga Casernes Vilanova.

L’AFS Vila de Sitges va obtenir la segona victòria amb un 5-3 sobre el Finques Rius. Els gols del triomf se’ls van repartir Raúl Sánchez (2), Pau Junyent (2) i Adrián Flores.

L’Andamial, per la seva part, va doblegar el Cobra Hand FS per 4-2 amb dianes de Marc Borrell (2), Francesc Medina i Jonathan Durango.

L’Inifinty duu quatre punts de sis possibles després d’empatar a quatre contra el Tejados de la Rubia. Miguel Ángel Segura i Xavi Boza van marcar per a l’Infinity, i Sergio Ximénez (2), Adil i David Martínez, per al Tejados de la Rubia.


L’Enxaneta va fer valer els gols de Joel Arenas, Jordi Sánchez, Joel Vargas i Gabriel Camacho per superar l’Axerum Vilanova per 1-4, i Los 4 Pinos es va imposar al Premià Assessors per 2-3 amb dianes d’Iván Martínez (2) i Jordi Riera.

A Preferent, dos triomfs en dos partits per a l’Arzua Estilistes i el Finestec, que en la segona jornada van derrotar el Salmorejo (2-7) i la Xavineta (0-3), respectivament. Abraham Carmona va destacar amb un hat-trick en l’Arzua Estilistes.

A Primera Divisió encapçalen la taula el Bailengo Futsal i el Fusteria Álvaro-ASR Reformas. Els dos equips han sumat sis punts de sis possibles després de derrotar el FS Garbí-Vida Festival (6-3) i el New Team (3-4), respectivament, en la segona jornada.

Comparteix la notícia