Search
Close this search box.

L’Ajuntament de Sitges obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit esportiu

La xifra global que es repartirà és de 80.000 euros

Sortida de la Mitja Marató de Sitges // AJUNTAMENT SITGES

L’Ajuntament de Sitges ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions de projectes i activitats esportives per al 2024. Les entitats o persones interessades poden trobar la documentació requerida a la seu electrònica del Consistori. Tenen fins al 4 de juny per presentar-la.

La xifra global destinada a aquesta subvenció és de 80.000 euros. Fins a 71.500 euros es destinaran la promoció de l’esport escolar i federat; un total de 6.000 euros, per a l’organització d’esdeveniments esportius; 1.500 euros, per a projectes d’esport adaptat, i 1.000 euros més, per a programes de promoció de l’esport d’alt rendiment.

Les bases reguladores d’aquests ajuts indiquen que l’import màxim sol·licitat per cada entitat no podrà ser superior al 20% sobre la partida corresponent, per tal d’afavorir que diversos clubs o persones puguin ser beneficiàries. D’aquesta manera, cada persona o entitat sol·licitant pot demanar un màxim de 14.300 euros per a la promoció de l’esport escolar i federat, 1.200 euros en concepte d’organització d’esdeveniments esportius, 300 euros en projectes d’esport adaptat i 200 euros per a programes de promoció de l’esport d’alt rendiment.

L’objectiu de l’atorgament d’aquestes subvencions vinculades a l’esport a Sitges és poder oferir serveis i activitats esportives en els vessants educatius, recreatius, lúdics i competitius a tots els sectors de la població. També es vol donar suport i potenciar l’arrelament i estructuració del sistema esportiu local, entès com el conjunt de promotors d’ofertes de serveis i activitats esportives, així com els seus usuaris i/o practicants.

La voluntat de l’Ajuntament també és que aquests ajuts serveixin per facilitar l’accés a la pràctica esportiva d’aquells col·lectius que, per raons socioculturals i/o econòmiques, no hi accedeixen de forma habitual, fomentant la integració i la normalització de les persones amb capacitats diverses.

Comparteix la notícia