Search
Close this search box.
,

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú promou el repte dels 60 quilòmetres per a dones

Les interessades podran entrenar-se dos dies a la setmana durant dos mesos

La iniciativa està inclosa en la campanya #olímpicament // AJUNTAMENT VILANOVA

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la Regidoria d’Esports, posa en marxa a partir del mes de febrer una nova iniciativa per fomentar la pràctica esportiva entre les dones.

Després de l’aclaparador èxit que va suposar organitzar durant tres mesos sessions d’entrenament d’atletisme per a dones, amb prop d’un centenar d’inscrites, de cara a una possible participació en la Mitja Marató i la Cursa de 10 km de Vilanova i la Geltrú, ara la proposta és sobre dues rodes.

Es tracta d’entrenaments per a dones que sàpiguen anar en bicicleta de carretera. L’objectiu és preparar-les perquè puguin arribar a fer un recorregut de fins a 60 quilòmetres i que es puguin arribar a plantejar participar en la marxa cicloturista Experience Garraf-Penedès.

Els entrenaments aniran a càrrec de dues persones amb experiència demostrada en el món del ciclisme. Tindran una durada de dos mesos i es faran dos dies per setmana: els dimecres, de 15 a 17 hores, i els dissabtes, de 9 a 11 hores.


El primer entrenament serà el dimecres 1 de febrer, a les instal·lacions del Circuit Municipal de Ciclisme. Aquesta sessió servirà per fer la primera presa de contacte amb el grup i explicar el sistema de treball.

L’activitat és gratuïta i cal fer reserva de plaça enviant un correu a l’adreça esports@vilanova.cat indicant el nom i número de telèfon de la persona interessada. La iniciativa està inclosa en la campanya #olímpicament del Consistori vilanoví.

Què és la marxa marxa cicloturista Experience Garraf-Penedès?

Es tracta d’una prova no competitiva, que té com a objectiu potenciar el territori com a destí turístic esportiu i familiar.

L’activitat proposa recorreguts de distàncies diverses, adaptades al nivell de cada participant, així com un seguit d’activitats paral·leles pensades tant per als mateixos i mateixes ciclistes com per als seus acompanyants.

L’any passat se’n va fer la primera edició. Aquest 2023 està prevista per al cap de setmana del 25 i 26 de març.


https://twitter.com/ajuntamentvng/status/1619633594800152576?s=20&t=ri7K2JbE1DwzrLXMiyqdvw

Comparteix la notícia