Search
Close this search box.

L’Ajuntament de Vilanova ja planifica el canvi de la gespa de l’Estadi i de l’Annex 1

Els treballs es faran abans que acabi aquest any

L'Alumnes Obrers tindrà gespa nova a finals d'any // G.M.CH.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja planifica el canvi de la gespa artificial de l’Estadi Alumnes Obrers i de l’Annex 1. Els treballs es faran abans que acabi l’any.

El president del Vilanova, Xavier Laffitte, ja ho havia avançat als socis del club en la darrera assemblea després d’haver mantingut converses amb el Consistori.

“Ara estem treballant en com reubicarem els usuaris de les dues instal·lacions quan arrenquin els treballs. El pressupost és d’aquest 2021 i hem de fer les obres abans de final d’any”, corrobora Blanca Albà, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova.


El canvi de la gespa artificial tant de l’Estadi com de l’Annex és una reivindicació dels últims anys pel seu deteriorament.

A l’Alumnes Obrers, el terreny de joc ha requerit actuacions de tota mena, sovint posar-hi pedaços, des que es va inaugurar el 2003.

La suspensió d’un partit de la pretemporada de 2020 del Vilanova pel mal estat de la gespa arran d’una tromba d’aigua va tornar a posar de manifest la necessitat de canviar-la.

El 2010 es va fer la darrera gran actuació a l’Estadi tot posant una capa de gespa de nova generació al damunt de la vella.

Comparteix la notícia