Search
Close this search box.

L’Ajuntament de VNG recupera el calendari d’activitats ‘Reptes Esportius 2021’

Guanyem Corrent i Deporunners organitzaran la Milla Catalana

La Milla Catalana torna al calendari // ARXIU AJUNTAMENT DE VILANOVA

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la Regidoria d’Esports, ha recuperat el calendari d’activitats ‘Reptes Esportius 2021’, que es van haver de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Amb la situació més normalitzada, sense deixar de banda tots els protocols de seguretat i continuant estant atents a possibles canvis pel que fa a la normativa, es presenta el calendari vigent entre els mesos de juliol i desembre.

Una de les novetats més destacades és la recuperació de la Milla Catalana, a petició dels col·lectius Guanyem Corrent i Deporunners, que han volgut assumir la iniciativa. La cita serà el 19 de setembre.

El calendari també presenta alguns canvis quant a dates. El primer és al voltant de la Cursa Popular, que canvia del març a l’octubre, per tal no perdre un any de cursa. L’any vinent, si la situació ho permet, tornarà a fer-se al març. L’organització va a càrrec de l’AE Evasion Running i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


També hi ha un canvi de dates en el Triatló de Vilanova, que passa a celebrar-se el 12 de setembre, en comptes de l’octubre. A més, també canvia l’organització, que passa a mans del club vilanoví Transtriatlón.

La primera de les activitats previstes en el calendari ‘Reptes Esportius 2021′ és la 3a edició del Trofeu Pasífae, que aquest cap de setmana organitza el Club Nàutic Vilanova. La darrera és la familiar Cursa del Tió, prevista per al 19 de desembre.

Tampoc no hi falten les lligues de Vòlei platja, l’Ecocursa, la Night Run i la Mitja Marató.

Comparteix la notícia