Search
Close this search box.

Lalaguna i Jordi Martínez, dues renovacions més oficialitzades pel Patí Vilanova

Els dos jugadors de la casa s'han consolidat en la primera plantilla

Sergi Lalaguna, nova renovació en el Patí Vilanova // G.M.CH.

Sergi Lalaguna i Jordi Martínez també continuaran defensant la samarreta del Patí Vilanova la temporada. El club n’ha oficialitzat les renovacions en les últimes hores. Es tracta de dos jugadors de la casa.

La continuïtat de Jordi Martínez va quedar confirmada ahir. El defensa està creixent temporada rere temporada i ja s’ha consolidat en la primera plantilla. A banda de treballar en la rereguarda, aquest curs ha marcat cinc gols.

“Estic molt content amb la renovació. Ens espera un gran any, amb uns somnis pels quals lluitar. S’està fent un gran equip”, apunta Jordi Martínez.


Jordi Martínez continuarà al Patí Vilanova // G.M.CH.

El mateix registre realitzador ha firmat Lalaguna, de qui la renovació s’ha sabut avui. Va debutar al primer equip en la temporada 2019/2020 amb Jordi Esteva. Ara és un comodí per a Jordi Costa, tot i que preferentment treballa en defensa.

Lalaguna afirma que “s’està fent una plantilla molt competitiva que ens permet pensar en un hipotètic ascens a OK Lliga Plata”.

També admet que no serà fàcil jugar: “Sé que els minuts sempre han estat cars en aquest context i més amb l’equip que s’està fent, però, personalment, vull donar el millor de mi per poder tenir minuts de qualitat i ajudar l’equip a assolir els objectius”.

Tots dos donen una gran importància al paper del públic vilanoví. Segons Lalaguna, “l’afició també tindrà un paper clau. Necessitem que tota la gent que ens segueix, vingui al pavelló a animar-nos”.Comparteix la notícia