Search
Close this search box.
, ,

L’Alcaide Rehabilitació posa picant a la Divisió d’Honor tot golejant el líder Saba

L'Axerum, tercer, empata contra el Mesón Cap de Creu

El Watford va desfer-se del cuer Cervereta Futsal // G.M.CH.

L’Alcaide Rehabilitació i Reformes Integrals ha posat picant en la lluita pel títol a la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova després de derrotar el líder Saba Tendals per 6-1.

Sergio Ximénez (2), David (2), Narcís i Vicens van marcar les diferències per a l’equip de Guisado, que s’ha situat a cinc punts de la primera posició.

La jornada va ser rodona per a l’Alcaide, ja que no només li va retallar punts al Saba. L’Axerum, que era l’immediat perseguidor del líder, no va passar de l’empat (2-2) contra el Mesón Cap de Creu, tercer per la cua. Ara l’Alcaide Rehabilitació i l’Axerum estan empatats a 33 punts.

El Kurz&Gut, quart classificat, va complir guanyant l’Infintiy per 3-6. Adrià Marcé, amb un pòquer de gols, va ser la gran figura del partit.

Per la seva part, l’EG Mobles Arzua Estilistes, onzè, va sorprendre l’Andamial, cinquè, i va derrotar-lo per 3-5 amb gols de Biel (3), Mario i Cristian Barros. El Watford, sisè, va fer imperar la lògica amb un triomf per 2-7 sobre el cuer Cervereta Futsal. Cristian Marín va destacar amb un ‘hat-trick’.

També va guanyar el Bar Bruc 2, que va doblegar l’AFS Vila de Sitges per 5-3 amb un doblet de Cerrato i gols també d’Ernest, Albert i Christian.

A Preferent el lideratge del Constructora MX-10 continua sòlid. Els blaus van sumar la 15a victòria en 15 partits amb un 1-9 sobre el Gestiona. Cano, amb tres dianes, i Aleix Semur, amb dues, van ser els jugadors més destacats del partit.

El Frenahaybache, segon, va fer valer els gols de Michael (4) i Nil per desfer-se (6-4) de la Penya Barcelonista i sumar 34 punts, els mateixos que duu la Naranja Mecánica.

Els taronges van golejar (1-10) el Finestec Finestres Cortizo. Les dianes se les van repartir Marc González (3), Morera (3), Alejandro (2), Nil i Litus.

El Becker va deixar d’estar empatat amb el Frenahaybache i el Naranja Mecánica després d’empatar a quatre contra el Damage Inkorporated, que va tenir a Sergio, autor de tres gols, com a MVP.

Comparteix la notícia