Segueix-nos

Futbol sala | Vilanova

L’Alcaide Rehabilitació torna a cedir terreny a Honor en perdre contra l’Infinity

El líder Saba Tendals suma tres punts més

L'Inifinity va sorpendre l'Alcaide Rehabilitació // ARXIU

L’Alcaide Rehabilitació va tornar a cedir terreny en la cursa per intentar caçar el líder Saba Tendals a la Divisió d’Honor de la Lliga Ciutat de Vilanova de Futbol Sala.

Els de Guisado van perdre per 2-3 contra l’Infinity, setè a la taula, que va fer valer els gols de Pau, Marc Pérez i Javi per endur-se els tres punts.

El Saba no va fallar i es va imposar a l’Afisiona‘t per 3-1 amb dianes de Ricard Rodríguez i de Dídac (2). Els blancs tenen set punts més que l’Axerum, segon, i ja li’n treu 10 a l’Alcaide Rehabilitació, tercer.

El Kurz&Gut, quart classificat, va quedar encallat en l’empat a tres contra l’EG Mobles Arzua Estilistes.


L’Andamial va guanyar l’AFS Vila de Sitges (3-8), el Watford es va imposar al Tot Kilain (7-4) i el Mesón Cap de Creu va golejar el Cervereta (6-0).

A Preferent el líder Constructora MX-10 es va examinar contra el Frenahaybache. Ho va fer amb èxit, ja que va vèncer per 8-4 amb gols de Dani (3), Cano, Marc, Aleix i Aziz (2).

El Becker se’n va aprofitar per tornar al tercer lloc amb un triomf per 4-3 sobre la Penya Barcelonista gràcies als doblets de Salem i d’Abraham.

El Naranja Mecánica, segon, va descansar, el que és sinònim de sumar tres punts més. El Premià Assessors, cinquè, va superar el Joan&Luke per 0-4. Els gols se’ls van repartir Lluís, Tete, Oriol i Cristian.

PUBLICITAT

Més a Futbol sala | Vilanova