Search
Close this search box.
, ,

L’Alcaide Rehabilitacions, l’Axerum i el Tot Kilain inicien forts la Lliga

La competició torna després del parèntesi per la pandèmia

El Damage Inkorporated, equip de Preferent, va vèncer la Penya Barcelonista // AFSC

La Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova 2021/2022 ja està en marxa després de la disputa de la primera jornada el cap de setmana passat.

L’Alcaide Rehabilitacions, un dels favorits al títol a la Divisió d’Honor, va arrencar amb força i va golejar l’AFS Vila de Sitges per 2-7. Abdes, amb quatre gols, va ser la figura del partit. Narcís (2) i Sergio Ximénez van arrodonir el triomf dels de Guisado.

També va guanyar amb solvència el Tot Kilain, que es va desfer del Bar Agricultura per 5-2 amb tres gols de Juan Mora, un de Jason i un altre de Juan Antonio Varo.

No va voler ser menys l’Axerum, un altre dels equips que vol dir la seva a la part alta. En l’estrena va fer valer les dianes d’Alexandre, Marc Montfort i Iván Saavedra per derrotar l’Andamial per 3-0.

L’EG Mobles i l’Afisiona’t van empatar a quatre gols. La resta de partits es van resoldre per la mínima. L’Infinity va doblegar el Watford per 4-5, el Saba va vèncer el Mesón Cap de Creus per 4-3 i el Kurz&Gut es va imposar al Bar Bruc 2 per 2-1.


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=112 /]

[table id=113 /]

A la categoria Preferent van destacar tres golejades. El Dansaires va endossar un 5-1 al Gestiona. Nil Romero va ser el jugador més valuós amb quatre dianes.

El Naranja Mecánica va passar per sobre del Descansa amb un 6-1. Pablo, amb un pòquer de gols, i Marc González (2) van marcar les diferències per als taronges.

També va vèncer amb comoditat el Constructora MX-10, que es va emparar en els gols de Cano, Marc Lucea, Toni i Aziz per superar el Finestec per 4-0.

De la resta de la jornada, cal remarcar els cinc gols de Sergi Papiol en el triomf per 7-9 del Frenahaybache contra el Premià Assessors.


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=110 /]

[table id=111 /]

HORARIS SEGONA JORNADA

Comparteix la notícia