Segueix-nos

Futbol 7 | Lliga Comarcal

L’Apóstoles FC, nou líder a Segona Divisió A amb un ple de victòries

El Revestimientos Facoli es queda sol al capdavant de Segona B

El Nottingham Miedo, equip de Segona B // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


L’Apóstoles FC és el nou líder de Segona A en la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. La setmana passada faltava el vistiplau del comitè al seu partit i ara ja es pot afirmar que duu un ple de victòries: quatre de quatre.

Dimarts els blancs van superar el 8 Tapes per 1-3 amb dos gols de Rubén i un de Pau Sevilla.

L’Inter de Puerto Alegre ocupa la segona posició amb 10 punts després d’imposar-se al Pizzeria Francesco per 4-1. Els gols del triomf van ser obra de Ferran, Jordi Espejo, Àlex i David Cuesta.

Amb els mateixos 10 punts que l’Inter està The Old Boys, que va empatar a tres contra l’ECO Recasens-Sports Bar.


A Segona B, el Revestimientos Facoli s’ha quedat sol al capdavant de la taula després de superar el Luistatto per 5-2 i de la derrota de l’Atlético Perroflautas (2-3) contra el CE Nova Olivella Ferdolç.

A Primera Divisió, a l’espera que Los Charrúas disputin el seu partit de la cinquena jornada (previst per al 5 de desembre), el Cade Projecte & Cal Trajo va fer els deures amb un triomf sobre The Hooligans per 3-1. Albert Pérez (2) i Nil van ser els golejadors.

També van vèncer el Géminis Style i l’Amigos de Zizou Elecmont, que es van desfer del FC Rokeros i de l’Atlètic Ribetà, respectivament.

PUBLICITAT

Més a Futbol 7 | Lliga Comarcal