Segueix-nos

Futbol 7 | Lliga Comarcal

L’Apóstoles posa emoció al grup A de la Copa desfent-se del líder Amigos de Zizou

The Hooligans i el FC Skal, en pugna pel lideratge del grup B

El Fisiolab va sumar la segona victòria en la Copa // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


L’Apóstoles va posar picant al grup A de la Copa de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf tot imposant-se al líder Amigos de Zizou Elecmont per 2-1 amb gols de Rubén Martínez i Joan Rovira.

Suma 10 punts l’Apóstoles pels 12 de l’Amigos de Zizou. També amb 10 punts està el Tecno Garpen Instal·lacions i Renovables després de desfer-se del Dream Team per 6-2 i enxampar-lo a la taula.

The Hooligans manté la persecució del FC Skal en la lluita per la primera plaça del grup B després d’endossar un 6-0 al CE Nova Olivella Ferdolç.

El FC Skal també va fer els deures en aquesta jornada 6 tot imposant-se a l’Internacional de Puerto Alegre per 1-5 i manté dos punts d’avantatge sobre l’Skal. Tots dos equips s’enfronten en el pròxim partit.

El Fisiolab, quart en aquest grup B, es va imposar a la Penya Barcelonista per 6-4 i va sumar el segon triomf en la Copa. Els gols del triomf se’ls van repartir Humbert, Marc González, Alejandro Becerra (2) i Isaac Mudarra (2).

Al grup C es manté líder destacat Los Charrúas, tot i descansar. L’Atlètic Ribetà, segon, va empatar a tres contra el FCNG BOL. També va acabar amb taules el partit del tercer classificat, el Géminis Style, que va firmar un 1-1 contra el 8 Tapes.

El Cade Projectes & Cal Trajo comanda el grup D després de derrotar l’Eco Recasens-Sports Bar per 4-1. Resta a l’espera de la resolució per part del comitè del duel entre el Luistatto i el Pizzeria Francesco, tercer contra colíder.

PUBLICITAT

Més a Futbol 7 | Lliga Comarcal