Segueix-nos

Futbol

L’arribada del VAR a la Primera Catalana, la innocentada d’elPrimer.cat

La Lliga es reprendrà sense cap prova pilot amb el videoarbitratge

No hi haurà cap prova pilota del VAR a Primera Catalana // FOTO MUNTATGE

La Primera Catalana no tindrà VAR. No hi ha cap partida pressupostària de la Federació Espanyola de Futbol destinada al videoarbitratge ni es farà cap prova pilot a la categoria en la qual milita el Vilanova.

La notícia publicada ahir era la innocentada del 28 de desembre d’elPrimer.cat. La Lliga es reprendrà el cap de setmana del 8 i 9 de gener, si no hi ha restriccions, tal com s’estava desenvolupant fins a l’aturada nadalenca.

La Federació Catalana no tenia cap anunci previst sobre el VAR ahir ni havia d’informar res al respecte als clubs de Primera Catalana.

Tampoc no es farà cap curs intensiu als àrbitres de la comarca des de la delegació del Penedès-Garraf ni la Federació enviarà el personal adequat per a la instal·lació de la sala VAR a l’Alumnes Obrers.

El Vilanova tornarà a la competició el 9 de gener al camp del Viladecans sense videoarbitratge amb l’objectiu de defensar el lideratge.

És habitual que el 28 de desembre els mitjans de comunicació catalans i estatals intentin ‘colar’ als lectors alguna notícia que no és real. Elprimer.cat va repetir en el segon any de vida.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol