Search
Close this search box.

L’assemblea del Patí Vilanova aprova un pressupost de prop de 130.000 euros

A diferència de l'any passat, els socis i sòcies hi donen el vistiplau

L'assemblea va ser ahir a la sala polivalent de l'Alumnes Obrers // G.M.CH.

Aquest cop, sí. Si la temporada passada els socis i sòcies del Patí Vilanova no van donar el vistiplau al pressupost de la nova temporada i el club va treballar d’acord amb l’anterior, ahir l’assemblea sí que va aprovar el pressupost de l’entitat per al curs 2023/2024.

És de 127.200 euros. Va haver-hi un vot en contra i tres abstencions. La resta es van donar com a vots a favor per part dels assistents en l’assemblea, una vintena llarga d’associats.

El Patí va tancar el curs 2022/2023 amb un petit deute de 2.184 euros. Segons el president Pau Viadel es podria reduir amb el cobrament d’impagaments pendents de percebre aquest estiu mateix.

Les quotes dels carnets es mantenen: soci ordinari (160 euros), soci base (160 euros dues persones) i soci jubilat (80 euros).


Pau Viadel va passar balanç a la temporada 2022/2023 dels dos primers equips i dels conjunts de la base i va informar que està pendent de poder anunciar noves incorporacions a la junta directiva després de les marxes de Rubén Jordà, Rebeca Sánchez i Jordi Martínez. També deixaran el càrrec Cristina Cabanillas i Jordi Orús per motius personals.

El president també va presentar Lucas Sorio com a coordinador del club davant la massa social present. Sorio va explicar les seves intencions i que es crearà una comissió esportiva (formada per tècnics i membres de la junta).

La seva funció serà consensuar què fer en situacions que es puguin produir durant el curs. Una de les persones que entra a la comissió esportiva és Francesc Ortiz com a responsable formatiu.

En l’apartat de precs i preguntes es va preguntar sobre la comissió esportiva i es va demanar si la junta pot enviar els números amb antelació als socis per donar-hi un cop d’ull abans de l’assemblea.

Comparteix la notícia