Search
Close this search box.

L’Assemblea del Vilanova aprova un pressupost de 132.000 euros

El president Laffitte es mostra optimista amb el primer equip

L'Assemblea de socis es va celebrar a la sala polivalent de l'Alumnes Obrers // G.M.CH.

L’Assemblea de Socis del Vilanova va aprovar ahir un pressupost de 132.000 euros per a la temporada 2021/2022. La cita va comptar amb una trentena d’associats.

En el transcurs de l’Assemblea es va passar balanç a la temporada anterior i se’n va aprovar els números per unanimitat. El curs 2020/2021 es va tancar amb un saldo positiu d’uns 4.000 euros. Posteriorment es va presentar el pressupost de la nova campanya. Els socis també hi van donar llum verda.

La junta també va informar que va liquidar demandes al jutjat de mandats anteriors per un valor de 5.000 euros.

Per al nou curs el club ha fet un esforç incrementant la partida de la massa salarial de la plantilla del primer equip. El cos tècnic ho va demanar perquè els jugadors se sentin més valorats.

El president Laffitte es va mostrar il·lusionat amb el primer equip. “Crec que tindrem millor equip que l’any passat”, va dir. “Per història, per ciutat i per orgull intentarem estar com més amunt millor”, va afegir.

Quant a la configuració de la plantilla, segons el president, es treballa en la renovació d’Oriol Boada i en algun fitxatge més. Avui el club ha publicat que Raúl Perea és baixa.

A pregunta d’un soci, el president es va referir a la crisi que va tenir amb el cos tècnic encapçalat per Agus Isabel abans que acabés la Lliga. El president va explicar tot el que en el seu dia va publicar elPrimer.cat. I va afegir: “Al final ens hem entès per continuar fent camí junts. La relació entre les dues parts no podia acabar d’aquella manera”.

Segons Laffitte, “allò que va passar va deslluir el final de temporada, però hem de valorar la segona posició que vam obtenir. Si cada any millorem és perquè hem cregut en una filosofia i en un projecte amb molta gent de casa”.

Agus Isabel no va poder estar en la trobada amb els socis per un cas de Covid-19 d’un familiar directe. Sí que va poder acompanyar el president el nou director del planter, Carles Martínez.


L’Assemblea també va servir per aprovar les quotes anuals de soci per a la nova temporada. Es poden fer quatre carnets: el de soci pròpiament dit (100 euros), el de jubilat (60 euros), l’infantil (20 euros) i el de llotja (150 euros).

A proposta dels jugadors, segons el club, es va debatre amb els socis la possibilitat de canviar l’horari dels partits de casa per passar-los als dissabtes a la tarda, però la proposta no va quallar entre els presents.

També es va recordar la directiva Sandra Giralt, un puntal de la junta, que va morir el mes de maig passat. A més, es va crear un senat de socis per tractar temes diversos del club en diferents trobades durant la temporada.


El president Laffitte va aprofitar l’assemblea per anunciar que l’Ajuntament té avançat el plec de condicions i el projecte per canviar la gespa de l’Alumnes Obrers abans que acabi l’any.

A pregunta d’un soci, Laffitte va explicar que ja no hi ha filiació amb la Penya Jove i en el capítol de precs i preguntes va apuntar que la pretemporada del primer equip començarà el 23 d’agost.

El president també va avançar que Agus Isabel ja té tancats quatre partits de preparació (Santfeliuenc, Sporting Gavà, Unificació Llefià i Can Vidalet), tots a partir de setembre. La Lliga no arrenca fins al cap de setmana del 2 i 3 d’octubre. En l’Assemblea també es va mostrar la nova samarreta Puma que el club vestirà a partir de la nova temporada.

Comparteix la notícia