Segueix-nos

Futbol sala

L’Associació Casernes obté el vistiplau de l’Ajuntament per organitzar les 24 Hores

El torneig, sense partits nocturns, del 20 al 22 d’agost

El futbol sala popular tornarà a Les Casernes a finals d'agost // G.M.CH.

L’Associació Futbol Sala Casernes Vilanova, finalment, podrà organitzar les 24 Hores de futbol sala a la ciutat. Seran els dies 20, 21 i 22 d’agost.

A causa de l’escenari de pandèmia la competició es disputarà únicament durant el dia i no hi haurà partits nocturns. Les inscripcions s’obren aquest dilluns, 9 d’agost, i es tanquen el dia 17. El preu és de 200 euros. Hi ha premis en metàl·lic.

Els equips interessats a disputar el torneig poden enviar un missatge al correu electrònic de l’organització (info@futsalvilanova.com) per reservar plaça.

L’Associació Futbol Sala Casernes Vilanova ofereix més informació al telèfon 646 81 59 48. La competició és possible després de la negociació dels organitzadors amb l’Ajuntament per poder-la adaptar als protocols sanitaris anti Covid-19.

D’entrada, el Consistori va veure inviable la disputa de les 24 Hores per la pandèmia, però la insistència dels organitzadors, amb recollida de signatures inclosa, ha servit per aconseguir el vistiplau de la regidoria d’Esports.

PUBLICITAT

Més a Futbol sala