Search
Close this search box.
,

L’Associació Casernes Vilanova posa el punt final a la temporada 2019/2020

Hi ha campions, ascensos i descensos a partir dels últims resultats

El Saba Tendals, nou campió a Divisió d'Honor

L’Associació de Futbol Sala Casernes Vilanova ha donat per acabada la temporada 2019/2020. Ahir a la nit ho va anunciar a través d’una circular. La crisi del coronavirus va obligar a suspendre la competició al mes de març i les conseqüències de la pandèmia impedeixen que puguin tornar els partits a curt termini.

En la circular els organitzadors de la Lliga de Futbol Sala de Vilanova també van comunicar que donen validesa a les classificacions que hi havia en el moment de l’aturada. Així doncs, els equips que anaven primers en les tres divisions en l’última jornada jugada són proclamats campions; baixen de categoria l’últim i penúltim de la Divisió d’Honor i de Preferent i pugen els dos primers de Preferent i de Primera.

Campions, ascensos i descensos

Aquesta resolució fa que el Saba Tendals s’apunti el títol a la categoria d’or, que liderava empatat a 32 punts amb el Secret de L’Eskala, però amb un millor average. Els altres dos campions són l’Andamial (Preferent) i el Panteras Rosas (Primera). El Naranja Mecánica i el Joan & Luke, per la seva part, baixen a Preferent, on el Bar Agricultura acompanya l’Andamial en l’ascens. A més, la Penya Barcelonista Vilanova i el Sin Patrocinador descendeixen a Primera i l’AEE Joaquim Mir puja a Preferent, juntament amb el Panteras Rosas.

Premis i temporada 2020/2021

Els rectors de la Lliga també van anunciar que quan sigui possible s’entregarà una placa commemorativa als primers i segons classificats de cada categoria. Quant a aspectes econòmics, l’Associació de Futbol Sala Casernes Vilanova es compromet a fer un esforç de cara a la temporada 2020/2021 amb una rebaixa en el preu d’inscripció, que serà de 150 euros per als equips que han disputat la darrera Lliga. De les assegurances no pot prometre res perquè no depenen del comitè.

Comparteix la notícia