Search
Close this search box.

L’Atlètic Vilanova, amb moltes baixes notables, obligat a renovar-se

Els blanc-i-blaus tenen tancats sis partits de pretemporada

Adrián Navarro, porter de l'Atlètic Vilanova // ISMAEL JIMÉNEZ-@IMATGES VILANOVA

L’Atlètic Vilanova no podrà donar continuïtat al bloc que tants bons resultats va donar-li el curs passat al grup 12 de Tercera Catalana, sobretot arran de l’arribada del tècnic Zigor Bengoa.

Començant pel mateix entrenador, l’equip ha patit baixes notables i els gestors del club s’estan veient obligats a conformar una plantilla molt renovada.

Han marxat Iván Torres, Sergio Ximénez, Rubén Sousa, Isaac Ximénez, Erik Reyes, Marc Fort, Marc Cols, Agus Sarrias, Rubén Cortés, Toni Álvarez, Cristian Almela, Gerard Valbuena, Ángel Nieto i Jordi Calvet, molts d’ells peces clau de Bengoa.

El nou tècnic de l’Atlètic Vilanova és Francisco Caballero, que estava al filial, el Base Vilanova, del qual també venen quatre jugadors: Sergi, Joaquim, Pau i Youssef. Les altres cares noves que es coneixen fins al moment són Ismael Alarcón i Alin.

Albert Durango, Adrián Navarro, Ricard Fernández i Martí Solé han renovat i continuaran una temporada més a l’Atlètic Vilanova.


Per preparar la Lliga, el club té tancats sis partits de pretemporada. El 21 d’agost els blanc-i-blaus visitaran el Monjos (Quarta Catalana) i el 24 es desplaçaran al camp de l’Arboç (Segona Catalana).

Els dies 27 i 28 l’Atlètic Vilanova jugarà dos partits seguits a casa, contra el Zaidín (Primera Territorial aragonesa) i el Calafell (Tercera Catalana).

Els dos últims tests de preparació dels de la capital del Garraf seran al setembre. El dia 4 rebran el San Mauro B (Quarta Catalana) i el 7 jugaran al camp de l’Atlètic Segur (Tercera Catalana).

Comparteix la notícia