L’Atlètic Vilanova deixa escapar un 1-2 al camp de la Granada i continua encallat

Empats del Sitges B i de l'Olivella i victòria del Ribes

L'onze inicial de l'Atlètic Vilanova a la Granada // CAV

No troba la fórmula del triomf l’Atlètic Vilanova i ara ja acumula sis derrotes seguides, l’última, diumenge a la Granada per 4-2.

Els blanc-i-blaus van deixar escapar un 1-2 gràcies als gols d’Albert Durango i de Mario Carretero, que van respondre a un gol inicial dels penedesencs. Tot plegat, en 14 minuts.

Al minut 22 va tornar a marcar la Granada i va repetir a la mitja hora per liderar novament el marcador (3-2). En els últims minuts del partit els locals van anotar el 4-2 final.

El Sitges B va empatar a dos al camp del Can Cartró. Els locals van estrenar el resultat al minut 23. La reacció dels d’Aiguadolç va arribar a la represa en cinc minuts, del 60 al 65, amb dianes de Gerard Fernández i César Gutiérrez. Ara bé, el Can Cartró va acabar fent l’empat a última hora.

L’Olivella va fer valer un gol d’Edgar Garcia a les acaballes del partit per empatar a un al camp del Montbui, que s’havia avançat ben d’hora.

El Ribes va golejar les Cabanyes per 4-1 amb un doblet de Marc Robert i dos gols més d’Arnau Regueiro i Marc Monasterio.