L’Atlètic Vilanova empata a un contra el Zaidín aragonès en un nou amistós

Gabri Sánchez destaca amb un gol olímpic per als blanc-i-blaus

L'Atlètic Vilanova i el Zaidín van empatar a un // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

L’Atlètic Vilanova continua la posada a punt per a la Lliga i dissabte va empatar a un a l’Alumnes Obrers contra el Zaidín, de la Primera Territorial aragonesa.

Els dos gols van arribar en una entretinguda primera meitat. Primer van marcar els visitants, que van aprofitar una errada defensiva de l’Atlètic Vilanova per trobar la xarxa. Era el minut set.

La rèplica dels blanc-i-blaus va dur la firma de Gabri Sánchez amb un sensacional gol olímpic al miunt 17. La centrada del jugador local es va enverinar i es va anar tancant fins al fons de la porteria.

En la segona meitat es va mantenir l’1-1 que seria definitiu. Els intents de l’Atlètic Vilanova no van fructificar