L’Atlètic Vilanova encadena el segon triomf amb tres gols d’Albert Durango

El Sitges B goleja la Pobla de Claramunt per 7-2

Albert Durango, autor d'un 'hat-trick', amb la pilota // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

L’Atlètic Vilanova va sumar ahir la segona victòria seguida tot imposant-se al Montbui per 3-1.

El primer temps va ser equilibrat i sense encert de cara al gol per part dels dos equips. Els visitants van acabar obrint la llauna l’inici de la segona meitat.

Els de la capital del Garraf van reaccionar amb tres gols d’un Albert Durango esplèndid. Ell sol va capgirar el marcador entre els minuts 57 i 64 per deixar els tres punts a l’Alumnes Obrers.

Molt més còmode va ser el partit del Sitges B, que dissabte va endossar un 7-2 a la Pobla de Claramunt.

De Pineda, Manu Muñoz (2), Gerard Fernández, Max Gili, Marc Silva i Josep Sánchez van repartir-se els gols del conjunt d’Aguadolç

El Sitges B va arribar a dominar per 7-0. Els visitants van maquillar el marcador en els últims 13 minuts.