L’Atlètic Vilanova ensopega a casa amb una derrota contra el FC Les Cabanyes

Els blanc-i-blaus van massa a remolc i cauen per 2-3

Iván Torres refusa un servei de córner del FC Les Cabanyes // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

L’Atlètic Vilanova va ensopegar ahir en la segona jornada al grup 12 de Tercera Catalana. Els blanc-i-blaus van anar massa a remolc i van perdre contra el FC Les Cabanyes per 2-3 a l’Alumnes Obrers.

Els visitants, entrenats per Pere Costa, exjugador del Vilanova, van saber jugar les seves cartes per endur-se els tres punts. Albert Durango va empatar un gol inicial del conjunt penedesenc, obra de Roger, que va repetir per situar un 1-2 amb el qual es va arribar al descans.

Al minut 72 Isaac Ximénez va aprofitar un llançament de penal per empatar altre cop el partit, però amb l’Atlètic Vilanova buscant el gol del triomf, el FC Les Cabanyes va marcar 2-3 final al minut 89 a través de Marcel.

Dissabte que ve (17.30 h) l’Atlètic Vilanova s’enfrontarà a la Penya Jove en el primer derbi garrafenc de la temporada.