L’Atlètic Vilanova es dilueix en el darrer quart d’hora al camp de l’Ateneu Igualadí

El Sitges B i la Penya Jove sumen sengles victòries

L'Atlètic Vilanova va perdre al camp de l'Ateneu Igualadí // FACEBOOK AT.VILANOVA

El Club Atlètic Vilanova va perdre ahir al camp de l’Ateneu Igualadí per 5-4 en la segona jornada des de la represa de la Lliga a Tercera Catalana.

Els blanc-i-blaus es van diluir en el darrer quart d’hora. D’entrada, van marxar al descans amb un 1-3 gràcies als gols d’Abel, d’Adri Alonso i de Sergio Ximénez.

Van retallar diferències els locals a la represa, però va tornar a eixamplar-les Adri Alonso amb el 2-4. Amb el partit encarrilat, l’Atlètic Vilanova va pagar el cansament i la falta de ritme encaixant tres gols letals entre els minuts 74 i 86.

El Sitges B continua en forma. Els d’Aiguadolç van guanyar dissabte el Torrellenc per 2-0 amb gols de Viñola i Cruselles. L’equip de Dani Pujol va segon amb 10 punts de 12 possibles i encara no coneix la derrota.

També va vèncer la Penya Jove, que va sumar la segona victòria seguida des de la represa del campionat amb un 3-1 sobre el Masquefa.

Ruben Peña va obrir la llauna per a l’equip roquetenc al minut quatre, però els visitants van empatar just abans de la mitja hora. La superioritat de la Penya Jove va quedar ratificada amb gols de Raúl Mesa i Marc Robert als minuts 71 i 78.

El Ribes va descansar. El cap de setmana que ve, tot i la Setmana Santa, hi ha Lliga.