L’Atlètic Vilanova estrena el caseller de victòries amb una remuntada

Triomf del Ribes, empat del Sitges B i primera derrota de l'Olivella

L'onze inicial d'ahir de l'Atlètic Vilanova // CAV

L’Atlètic Vilanova va haver d’esperar a la tercera jornada per estrenar el caseller de triomfs del curs al grup 12 de Tercera Catalana. Ho va fer remuntant un 3-1 advers ahir al camp de la Pobla de Claramunt.

El partit va començar bé per a l’Atlètic Vilanova, ja que Javi Sánchez va marcar el 0-1 al minut vuit. Ara bé, la resposta dels locals va ser contundent, amb tres gols molt seguits.

Els de la capital del Garraf van reaccionar després del descans. Durango i Aleix Fuentes van equilibrar el marcador als minuts 56 i 57 i Vallvé va certificar el 3-4 definitiu al minut 78.

També va vèncer el Ribes, que dissabte va doblegar el Montserrat Igualada per 3-1 amb gols de Marc Vargas, Pablo Pagán i Marc Robert. Els de Xavi Garcia es mantenen invictes (dues victòries i un empat).

El Sitges B va empatar a dos, diumenge, a la Granada. Gerard Fernández va posar per davant els d’Aiguadolç al minut cinc, però els locals van capgirar el marcador encara abans del descans. Josep Sánchez va acabar marcant el 2-2 final al minut 77.

L’Olivella va perdre dissabte al camp del Badia del Vallès B per 4-3 i va encaixar la primera derrota de la temporada. Va ser un partit boig. Els vermells van anar massa a remolc. Luís Navarro, Alejandro Morillas i Guillem Micó van marcar per a l’Olivella.