L’Atlètic Vilanova i el Sitges B continuen en ratxa a Tercera Catalana

La Penya Jove perd a casa i el Ribes empata

L'onze de l'Atlètic Vilanova al camp de l'Ateneu Igualadí // FACEBOOK CAV

L’Atlètic Vilanova i el Sitges B continuen en ratxa al grup 12 de Tercera Catalana.

Els de la capital del Garraf, segons a la taula, van sumar dissabte la cinquena victòria seguida i la dotzena en els últims 13 partits, els que porta Zigor Bengoa a la banqueta, amb un 1-2 al camp de l’Ateneu Igualadí.

Sergio Ximénez va tornar a ser fonamental per a l’Atlètic Vilanova amb els dos gols de la victòria.

Va obrir el marcador al minut 14 després de robar la pilota al porter i va repetir al minut 56 en aprofitar una passada de Cristian Almela i trencar l’1-1 que havien firmat els locals.

Marc Cols, amb experiència a Primera Catalana i Segona Catalana, va debutar amb l’Atlètic Vilanova sent tiular.

El Sitges B, per la seva banda, va golejar ahir el Masquefa per 1-7 i acumula sis triomfs consecutius que l’han situat tercer.

Alejandro de Pineda (2), Coulibaly, Josep, Guillem Gracia, Dani Tamayo i Carles van donar forma al festival dels de Toni Salido amb les set dianes del triomf.

El líder Penya Jove va perdre ahir a casa contra el Vilanova del Camí per 0-1. L’únic gol dels visitants va arribar al minut 85. El matx va acabar amb una trifulga a la grada. Els d’Àngel Llerena ara tenen l’Atlètic Vilanova a cinc punts.

El Ribes, ara quart, va empatar dissabte a dos contra el Piera al Bosc de Plaça. Ayala i Esquiu van igualar un 0-2 dels visitants en la recta final del partit.