L’Atlètic Vilanova surt de la zona de descens amb un triomf per 3-2 sobre la Múnia

També guanyen l'Olivella, el Sitges B i el Ribes

L'Atlètic Vilanova va encadenar ahir el segon triomf // CAV

L’Atlètic Vilanova va abandonar ahir la zona de descens a Quarta Catalana després de derrotar la Múnia per 3-2 i encadenar el segon triomf.

Els tres gols dels blanc-i-blaus van arribar en el primer temps. Van dur la firma de Jordi Montesinos, Albert Durango i Isma Alarcón. La segona meitat de l’Atlètic Vilanova va ser fluixa. Els de la capital del Garraf van acabar tragant saliva per dos gols dels visitants en els darrers minuts.

L’Olivella, segon a la taula en aquest grup 12 de Tercera Catalana, es va refer, dissabte, de la golejada encaixada la setmana passada tot superant el Montserrat Igualada per 4-1 amb dianes d’Alejandro Morillas (2), Víctor Olmedo i David Rubio, que van contrarestar un 0-1 inicial dels visitants.

També van vèncer dissabte el Sitges B, tercer classificat, i el Ribes, quart. Els d’Aiguadolç van fer valer els gols de Josep Sánchez i de Pol Navarro per doblegar el Capellades per 2-1.

El Ribes, per la seva part, va imposar-se al Montbui per 2-3. Els blanc-i-blaus dominaven per 0-2 amb un gol en pròpia porta i una diana de Marc Vargas. El Montbui va arribar a igualar el marcador, però Pablo Pagán, a última hora, va donar el triomf al Ribes.

El Ribes festeja el triomf de dissabte // INSTAGRAM CD RIBES
[su_box title=”El Sitges i el Cubelles perden fora de casa”]En la fase d’ascens a Primera Catalana el Sitges i el Cubelles van patir, dissabte, sengles derrotes. Els de Toni Salido van caure per 5-2 en la visita al camp del Sant Ildefons. Un parcial de 3-0 en 44 minuts va condemnar el Sitges. Geri i Edgar Doblas van fer els seus dos únics gols. Tot i la derrota, els d’Aiguadolç es mantenen com a líders. El Cubelles, ara quart, va perdre per 2-1 al camp de la Fundació Atlètic Vilafranca. Els penedesencs es van avançar amb un 2-0 i Guillem Micó va fer l’únic gol dels de Capa al minut 83.[/su_box]