Search
Close this search box.

Laura Manzanares: “Els tres punts de la pista del Mataró eren molt necessaris”

Dos gols seus, claus en el primer triomf del Patí Vilanova femení

Laura Manzanares, amb la bola en un partit d'aquesta temporada // @HOCKEY_GRAFIAS

Laura Manzanares, amb dos gols i una assistència, va ser fonamental en el 2-4 que el Patí Vilanova va firmar dissabte a la pista del Mataró, rival directe per la permanència. Va ser el primer triomf del curs de les de la capital del Garraf.

“Eren tres punts molt necessaris en les nostres aspiracions per salvar-nos. Quan vam fer el 2-3 vam saber gestionar l’avantatge i vam acabar fent el quart. Vam fer un pas endavant jugant amb el marcador a favor”, assenyala la jugadora, que va preferir no celebrar els gols que va marcar pel seu passat al Mataró.

La barcelonina, de 24 anys, està contenta per la confiança que li està donant el tècnic Enric Batlle. És la seva tercera campanya al Patí i se sent important. “Jugo a hoquei perquè m’agrada l’esport i trobar-me amb les companyes, que són amigues. A més, estic tenint protagonisme i això encara m’omple més”, assenyala.

De la cursa cap a la permanència del Patí, afirma que “ens hi deixarem la pell. La temporada passada no va ser normal pel nombre d’equips que baixaven. Aquest curs tornarem a donar-ho tot per seguir a l’OK Lliga. Estem millorant i volem continuar progressant”.

Amb tres dianes a la Lliga, Laura Manzanares és la segona màxima realitzadora de l’equip, per darrere de Paola Pascual. I això que aquesta temporada s’està havent d’aplicar en tasques defensives. “Sempre he tingut un perfil més aviat ofensiu, però per circumstàncies, com ara la marxa de Paula Garcia, m’ha tocat jugar més en defensa. Per l’equip, el que calgui”, pronuncia.

Laura Manzanares sap de la importància dels duels directes per aconseguir la salvació donada la diferència que hi ha amb els altres equips. “Als conjunts de dalt costa plantar-los cara. Són plantilles àmplies i de qualitat. Tenen les millors jugadores. Nosaltres hem de continuar amb la línia que vam mostrar contra el Mataró. Els duels de la ‘nostra’ lliga marcaran el futur”, manifesta.

El Voltregà, un d’aquests adversaris directes, visita dissabte vinent (18.30 h) Les Casernes. Si el Patí guanya, sortirà de les places de descens. Tots dos conjunts estan empatats a quatre punts.

Comparteix la notícia