L’Axerum es confirma com el perseguidor del líder Saba a la Divisió d’Honor

A Preferent destaca el triomf del Frenahaybache

El Gestiona, equip de Preferent // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

L’Axerum Vilanova s’ha confirmat com el principal perseguidor del líder Saba Tendals a la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova. Tots dos equips van complir amb sengles triomfs el cap de setmana passat.

El Saba es va imposar a l’AFS Vila de Sitges per un ajustat 2-1. Els gols de Ricard i d’Ignasi van marcar les diferències. L’Axerum va derrotar l’Afisiona‘t per 2-4 amb dianes de Marc Valle, Carlos, Dani i David.

Tercer a la classificació es manté l’Alcaide Rehabilitacions, que continua a la baixa després de tornar a perdre. Aquest cop va superar-lo el Watford (3-5) gràcies als gols d’Eric, Dani, Javi i Juan Ruiz (2).

L’Andamial, amb 24 punts, ja ha enxampat l’Alcaide a la taula després d’imposar la lògica contra el cuer Cervereta Futsal amb un 4-11. Les dianes de la victòria se les van repartir Borrell (4), Alfonso (3), Jonathan Durango (3) i Gerard Bernal.

També duu 24 punts el Kurz&Gut, que va fer valer els gols de Pol (2), Alfred, Uri, Adrià, Pau i Leo per desfer-se del Mesón Cap de Creu per 2-7.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=187 /]

[table id=188 /]

A Preferent continua menjant a part el líder Constructora MX-10. Els blaus van sumar la 12a victòria en 12 partits amb un clar 3-8 sobre els Dansaires. Els gols de Dani (3), Marc Lucea (2), Isma i Cano van ser determinants per al primer classificat.

En el partit de la jornada, el Frenahaybache, tercer, va guanyar el Naranja Mecánica, segon, per 3-5 amb tres gols de Michael i un de Joel i de Paul.

El Becker i el Damage Inkorporated, quart i cinquè, van golejar el Gestiona i el Descansa, respectivament.