Search
Close this search box.
, ,

L’Axerum i el Kurz&Gut, amb dos triomfs, al capdavant de la Divisió d’Honor

A Preferent, quàdruple empat en la primera posició

El Tot Kilain, equip de la Divisió d'Honor // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

L’Axerum i el Kurz&Gut encapçalen la taula a la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova després de la disputa de les dues primeres jornades. Aquests dos equips són els únics que han sumat els sis punts.

L’Axerum va encadenar la segona victòria tot desfent-se del Mesón Cap de Creus per 2-4. Tres gols d’Iván Saavedra i un de Lucas van marcar les diferències. El Kurz&Gut, per la seva banda, es va emparar en les dianes de Jesús Lázaro (2), Oriol, Pablo i Joel per superar l’Infinity per 4-5.

L’Alcaide Rehabilitacions, un dels favorits al títol, va empatar a dos contra el Saba Tendals, l’últim campió. Vicens Hurtado i Amine van respondre als gols de Carles Barceló i Jorge Ramírez. El Saba, amb un sol canvi i sense el porter habitual, es va avançar dues vegades, però l’Alcaide va acabar replicant i va acaronar el triomf amb una falta directa.

També van empatar a dos l’Afisiona‘t i el Tot Kilain. Cristian Cabrejas va donar avantatge al Tot Kilain amb dos gols, però l’Afisiona‘t va igualar el marcador a través de Marc Fusté i de Sergi Silvestre, aquest últim de doble penal en la darrera jugada del partit.

La jornada es va completar amb el 2-6 que el Watford va endossar al Bar Agricultura. Eric Nieto (3), Íker (2) i Manuel Santiago es van repartir els gols del triomf.

L’AFS Vila de Sitges no tenia prou jugadors i no es va presentar en el partit contra el Bar Bruc 2, que va guanyar sense jugar.


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=117 /]

[table id=119 /]

A la categoria Preferent manen fins a quatre equips amb sis punts. El Constructora MX-10 va sumar el segon triomf en dos partits amb un 2-12 sobre el Gestiona. Van marcar els gols de la victòria Ismael (3), Cristófer, Fernando, Dani, Iván, Cano (2), Marc (2) i Aziz.

També va golejar el Hooligans, que va doblegar el Dansaires per 6-0 amb dianes d’Arnau (2), David (2), Bernat i Nil.

El Naranja Mecánica va fer valer els gols de Pablo (2), Pau i Litus per vèncer el Finestec i el Frenahaybache va guanyar la Penya Barcelonista gràcies a les dianes de Joel (2), Michael (2) i Sergi Papiol.


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=116 /]

[table id=120 /]

Comparteix la notícia