Search
Close this search box.
, ,

L’Axerum i el Kurz&Gut continuen amb el ple de triomfs a la Divisió d’Honor

El Constructora MX-10, colíder a Preferent, marca 27 gols

L'Infinity, equip de la Divisió d'Honor // AFSC

L’Axerum Vilanova i el Kurz&Gut continuen ferms a la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova. Tots dos conjunts van obtenir una nova victòria en la tercera jornada, sumen nou punts de nou possibles i són colíders.

L’Axerum es va desfer de l’EG Mobles per 4-1 amb dianes de Dani Fernández (2), Iván i Marc. El Kurz&Gut, per la seva banda, va repetir un 4-1, en el seu cas contra el Cervereta Futsal. Oriol Lorenzo va ser el jugador del partit amb tres gols.


L’Alcaide Rehabilitacions, tercer a la taula, va guanyar sense jugar. S’havia d’enfrontar al Mesón Cap de Creu, però aquest només va presentar-se amb tres jugadors, dos dels quals porters. Sí que va jugar el Saba Tendals, quart a la taula, que va superar el Bar Bruc 2 per 3-2 gràcies als gols de Pol Barceló (2) i de Ricard.

L’Infinity, cinquè, tampoc no va jugar. L’AFS Vila de Sitges no es va presentar al partit i acumula dues incompareixences seguides. A la tercera serà expulsat de la competició.

La jornada es va completar amb els triomfs del Watford i de l’Andamial sobre l’Afisiona‘t i el Tot Kilain, respectivament.


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=128 /]

[table id=129 /]

A Preferent es va produir el marcador més escandalós del que es porta de temporada, el 27-1 que el colíder Constructora MX-10 va endossar al Hooligans. Marc Lucea, amb vuit gols, i Isamel Alarcón, Jordi Cano i Hicham, amb cinc, van posar-se les botes contra un rival amb només quatre jugadors.

El Naranja Mecánica manté el ritme del Constructora MX-10 amb nou punts sobre nou. En aquesta tercera jornada els taronges van derrotar el Premià Assessors per 5-3 amb dianes de Pablo, Alfred, Isaac (2) i Alejandro Rivera.

El Becker, tercer classificat, es va emparar en els gols de Javier Gandía, de Salem, de David, d’Aitor, d’Abraham i d’Eric per doblegar el Frenahaybache per 6-3.


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=127 /]

[table id=130 /]

Comparteix la notícia