Segueix-nos

Futbol sala | Vilanova

L’Axerum es posa segon a la Divisió d’Honor després de derrotar el Constructora MX-10

L’Infinity, superat pel Bar Diego i el Saba Tendals, més líder

L'Axerum s'ha situat segon a la categoria d'or // AXERUM

L’Axerum s’ha situat segon a la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova després de superar el Constructora MX-10, rival directe de la zona alta, per 3-7. Els gols de la victòria se’ls van repartir Marc Montfort (3), Raúl Mesa (2) i Iván Saavedra.

També va perdre un altre dels inquilins de la zona alta, l’Infinity, tercer, que va caure per 2-5 contra el Bar Diego Les Roquetes. Juan Mora va destacar amb un pòquer de gols.

El líder Saba Tendals, tot i no jugar, se’n va beneficiar i ara mana amb cinc punts d’avantatge.


El Finques Rius, cinquè, va superar l’EG Mobles Arzua Estilistes per 7-3. Va destacar Alejandro Rivera amb un hat-trick. Per als vermells també van marcar Marc González i Isaac Mudarra.

A Preferent, el líder L’Enxaneta no va tenir problemes per doblegar l’Adeslas El Prat per 2-9. Arnau Bode (3), Jordi Sánchez (2), Paul Fernández, Sergi Tulloch, Joel Arenas i Josep Manel Ametllé van fer els gols del triomf.

També va golejar el Bar Bruc 2, segon, que va imposar-se al Salmorejo per 3-7 gràcies a quatre dianes d’Albert Durango, dues de Cristian Cabrejas i una d’Ernest Aznar.

PUBLICITAT

Més a Futbol sala | Vilanova