Search
Close this search box.
,

L’Eco Recasens-Sports Bar assalta el lideratge de la Segona Divisió A

També hi ha canvi de líder a Segona B a favor del Revestimientos Facoli

El CE Nova Olivella, equip de Segona B // CONSELL ESPORTIU GARRAF


L’Eco Recasens-Sports Bar és el nou líder a la Segona Divisió A de la Lliga de Futbol 7 del Consell Comarcal del Garraf després d’una jornada en què van fallar els dos primers.

D’entrada, l’Eco Recasens-Sports Bar va fer els deures tot golejant la Penya Barcelonista per 1-13. Van destacar les tres dianes d’Abdon Vidal, d’Edgar Comas i d’Adam Ballovar.

L’Inter de Puerto Alegre, que comandava la taula, va perdre per 6-3 contra el FCNGBOL. Vinicius va anotar un doblet per als vencedors. L’Apóstoles FC, que era segon, va caure per 1-2 davant el Pizzeria Francesco sent víctima dels gols de Diego i de Matías.


A Segona B també hi ha hagut canvi de líder. Ara és primer el Revestimientos Facoli, que va endossar un 9-1 a l’Atlético Perroflautas amb un póquer d’Adrián i un hat-trick d’Alejandro Cerrato més les dianes d’Ousama i Félix Ávila.

El Luistatto va ensopegar amb una derrota per 2-3 contra el Manchester Piti i va cedir el primer lloc.

A Primera Divisió el Cade Projecte & Cal Trajo es manté al capdavant de la taula després d’obtenir un laboriós triomf per 3-4 contra el FC Skal. Les dianes del triomf se les van repartir Nil Lorente, Oriol Lorenzo, Roger Pujol i Adrà Marcé.

Los Charrúas, segons, van fer valer els gols de Luis Alberto (2) i de Richard per doblegar l’Amigos de Zizou Elecmont per 3-0.

Comparteix la notícia