Segueix-nos

Poliesportiu

L’Ecocursa d’Orientació per l’Ortoll torna el 10 de novembre

La prova pretén promoure el respecte per la natura en la pràctica de l’esport | Les inscripcions es tanquen divendres

Quatre participants en l'Ecocursa de l'any passat // FACEBOOK ESPAVILA ASSOCIACIÓ

Espavila Associació, el Refugi Vng i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitzen aquest diumenge, 10 de novembre, la IV edició l’Ecocursa d’Orientació per l’Ortoll, una prova que pretén promoure el respecte per la natura en la pràctica de l’esport.

La idea de la cita és que els participants combinin la recollida de brossa i una cursa d’orientació per terrenys de l’Ortoll, Sant Gervasi o el Prat de Vilanova, sovint afectats per la manca de sensibilitat mediambiental.

La cursa arrencarà a les 11.00 h a l’Escola Llebetx, tot i que la convocatòria serà a partir de les 09.00 h. El límit de participants és de 80 equips d’entre dos i cinc integrants i la inscripció val tres euros per persona. La recaptació anirà íntegrament destinada a la Plataforma Defensem l’Ortoll, encarregada de la conservació de la zona.

Cada equip disposarà de 90 minuts per trobar 15 balises repartides per tot el circuit. A l’inci de la prova se’ls donarà una bossa que hauran de retornar plena de brossa al punt de trobada, l’Escola Llebetx.

La jornada es completarà amb un taller de gestió de residus. Al finalitzar la cursa hi haurà una botifarrada popular. 

Les inscripcions a la cursa i/o a la botifarrada es poden fer al bar Refugi Vng i a les botigues Cota-Zero, Intersport Olària i Evasion Running Vilanova fins divendres que ve, 8 de novembre.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Poliesportiu