Segueix-nos

Atletisme

L’Economat rep els aliments per valor de 500 euros recaptats a la Milla Catalana

L’objectiu, abastir les famílies més necessitades

Ramon Caba, representant de l'Economat, amb els aliments rebuts // MILLA CATALANA

L’Economat de Vilanova i la Geltrú ha rebut aquest dijous la comanda d’aliments per valor de 500 euros que es van recaptar durant la Milla Catalana.

La prova la van organitzar el passat 19 de setembre el CE Deporunners i el Club Esportiu Fons Vilanova, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat i la Diputació de Barcelona.

Les aportacions en forma d’inscripcions de tothom qui hi va participar i la col·laboració d’aquelles persones que també van aportar el seu gra de sorra a través de l’anomenat ‘dorsal 0’ van servir per recaptar els 500 euros en qüestió.


Ramon Caba, com a representant de l’Economat, el Banc dels Aliments de Vilanova, ha agraït la donació de la Milla Catalana per tal “d’ajudar les persones derivades als Serveis Socials Municipals. Venen a ser entre 250 i 300 famílies cada setmana. Totes les ajudes són necessàries”.

La Milla Catalana va aplegar 300 participants en una cursa molt familiar, oberta a totes les edats i nivells. Va ser la sisena edició de la prova, que es va emmarcar en els actes de la Diada Nacional de Catalunya.

La cursa va servir per donar a conèixer la campanya #olimpicament, de promoció de l’esport inclusiu, sense estereotips ni discriminacions.


PUBLICITAT

Més a Atletisme